Unieke, zorgeloze & geheel verzorgde golfervaringen voor business clubs, vriendengroepen, families en bedrijven!

Golf & Relax reis Puglia

Zonnige groepsreis naar het authentieke Zuid-Italië 

Golfreis Kreta

Van 12 t/m 16 oktober 2024

4 nachten 3 golfdagen en 1 relaxdag

volledig verzorgd

Inclusief halfpension &

vlucht vanuit Rotterdam* voor:

€1.261,- p.p.

voor twee personen in 1 kamer

€1.411,- p.p.

voor één persoon in 1 kamer

*Gebaseerd op een vluchtprijs van €476,- inclusief golftas, excl. andere bagage. Op verzoek kunnen wij cabine of ruimbagage bijboeken, vraag naar de mogelijkheden.


De reis is inclusief:

  • retourvlucht met golftas:
    • 12-10 7:25 - 9:50 Rotterdam - Brindisi 
    • 16-10 18:30 - 21:05 Brindisi - Rotterdam
  • transport van en naar het vliegveld Brindisi
  • 4 overnachtingen in een comfort kamer incl. ontbijt en diner
  • 3 dagen golfen op het Acaya golf resort 
  • Begeleiding, deelname aan verschillende wedstrijdvormen met kans op mooie prijzen.


Optioneel:

Optioneel organiseren wij voor personen die net iets minder willen relaxen dan anderen een excursie naar een van de Top-Banen van Europa en een van de weinige links-banen in Italië: San Domenico Golf


De prijs is exclusief: Excursie, overige bagage en stoelreservering, drankjes en ander verbruik ter plaatse, lunch, buggy's of trolley's, toeristenbelasting en alle andere hierboven niet genoemde kosten. 


Het programma

Zaterdag 12 oktober

7:25 Vertrek uit Rotterdam (HV5033)
9:50 Aankomst Luchthaven Brindisi
Transfer naar het Resort

13:00:  18 holes golf of relaxen aan het zwembad

20:00:  Diner in het resort


Zondag 13 oktober

11:00 18 holes golf
19:30 Diner in het resort

Facultatief: avondaktiviteit


Maandag 14 oktober (rustdag)
Relaxen aan het zwembad


of, optioneel:

excursie naar San Domenico Golf

met 18 holes golf op deze topbaan in Italië

kosten: € 165,- p.p.

Dinsdag 15 oktober 
10:30 9 holes golf
13:00 lunch
14:30 9 holes golf
20:30 diner in het hotel op de baan

Woensdag 16 oktober 
9:30 uitchecken

10:30 18 holes golf 
15:00 prijsuitreiking
16:00 vertrek naar Luchthaven

18:30 Vertrek naar Rotterdam (HV5034)

21:05 Aankomst in NL

Golf & relax in het authentieke Zuid-Italië


In het zuiden van Italië vlakbij Lecce bevindt zich het pas gerenoveerde vier sterren hotel MIRA Acaya Golf Resort & Spa.


Het hotel biedt een fantastische en uitdagende golfbaan met 18 holes, waar jij met ons arrangement ongelimiteerd gebruik van kunt maken (18 holes per dag gegarandeerd, overig als er beschikbaarheid is) De golfbaan heeft, naast de fantastische holes, alle voorzieningen die je als golfer kunt wensen: Een driving range, pro shop, putting- en chipping green en gebruik van een pull trolley. 


De 18-holes Par 71-baan is 6.192 meter lang en is speciaal ontworpen om de natuurlijke elementen van het terrein harmonieus samen te brengen met de soorten slagen die gemaakt moeten worden, waardoor je als speler wordt aangemoedigd om alle veertien ijzers en houten te gebruiken in jouw spel.


Meer dan golfen alleen


Naast het golfen kun je gebruik maken van alle andere voorzieningen van het hotel. Dit arrangement is inclusief gebruik van de zwembaden, fitness ruimte en beach service (shuttle service naar en van het strand, 1 parasol (v.a. rij 2), 2 zonnebedjes en 1 handdoek p.p.). Kortom, je komt helemaal tot rust! Wil je meer? Dan kun je tegen betaling nog een massage boeken!


In ons programma hebben we dan ook rekening gehouden met voldoende tijd om te relaxen.Het programma is geheel vrijblijvend, mocht je andere ideeen hebben.laat het ons dan weten!

Wat onze klanten van onze andere reizen vinden

Links golf in Italië


San Domenico Golf ligt op de plek waar het platteland van Apulië de azuurblauwe Adriatische zee ontmoet, perfect gelegen tussen de hellingen van de Itria-vallei en de toeristische haven van Savelletri.
Gekenmerkt door een combinatie van strategisch geplaatste bunkers en een ingewikkeld mistral-georiënteerd ontwerp, slingert deze prestigieuze linksbaan, ontworpen door European Golf Design in Londen, door zachte hellingen, zigzaggend tussen eeuwenoude olijfbomen en een glimp van de oude stad Egnathia. Daarom is het niet verrassend dat het zichzelf heeft gevestigd als een van de beste golfclubs in Italië.

Excursie 14 oktober:

San Domenico Golf


Leading Courses 8,7San Domenico Golf, een mediterrane golfbaan die tot de beste van Italië behoort, is een kampioenschapsclub met 18 holes aan de kristalheldere Adriatische Zee.
De baan is de thuisbasis van de grote finale van de PGA European Challenge Tour en ligt verspreid over 6300 meter weelderig terrein met golvend bermudagras met uitzicht op zee vanuit elk uitkijkpunt. De San Domenico Links Course is ontworpen door European Golf Design, die vele beroemde banen heeft gecreëerd, zoals Celtic Manor, Portmarnock in Ierland en PGA Catalunya.

San Domenico de authentieke Italiaanse links-golfervaring


De strategische nabijheid van de zee vergroot de uitdaging nog verder dankzij de aanwezigheid van warme winden die, afhankelijk van de hole, als bondgenoten of tegenstanders in het spel spelen.


De baan is perfect geïntegreerd in de natuurlijke context van Puglia: verrijkt met olijfbomen van zeldzame schoonheid en bezaaid met de kleuren en geuren van de typische mediterrane maquis zoals tijm, rozemarijn en salie. Ook de keuze van het gras is zeer nauwkeurig: de bermuda voor de fairways, de festuca voor de Roughs, terwijl de greens zijn gemaakt met de klassieke pencross-variëteit. Een snelle ondergrond gecombineerd met niet gemakkelijk te temmen hellingen en strategische bunkers bieden alle spelers het perfecte terrein voor de ultieme golfuitdaging.


Kies je voor deze uitdaging? Schrijf je dan in voor deze excursie en lunch en speel 18 hoies op deze baan op maandag 14 oktober 2024. Kosten: €165,- incl. transport.


Meer informatie over San Domenico:


Website San Domenico Golf


Leading Courses

Ja, ik ga mee met de zonnige groepsreis naar Puglia
Ja, ik ga ook mee met de excursie met 18 holes golf naar San Domenico golf
 
 
1 persoon excursie San Domenico Golf (€165,- p.p.)
2 personen excursie San Domenico Golf (€165,- p.p.)
 
 
 
 
Ja, ik ga akkoord met de algemene reisvoorwaarden
 
 

Klik hier voor de algemene reisvoorwaarden

Andere golfreizen van Wave golf experience: