Unieke, zorgeloze & geheel verzorgde golfervaringen voor business clubs, vriendengroepen, families en bedrijven!

Business

bij Wave Golf Experience

Netwerken met andere ondernemers op de mooiste golfbanen van Nederland

Noordwijkse Golfclub, Nederland

Wave Golf Experience Business


Wij zijn Wave Golf Experience. Wij hebben onze passie voor golf en reizen gecombineerd in ons eigen reisbureau voor golfreizen. Op de meest bijzonderen plekken in de wereld hebben wij gegolfd. En dan bedoelen wij niet alleen de bekende, mooie en dure banen. Vooral de authentieke, hoogstaande locaties die minder makkelijk te vinden zijn. Juist die plekken in de wereld waar golfbanen kwaliteit en gastvrijheid bieden voor een redelijke prijs. 


Het ontstaan van Wave Business

Onze klanten vinden het leuk om voor een groepsreis elkaar alvast te leren kennen. Daarom organiseren wij golfwedstrijden en golfdagen in Nederland. Daar is het idee ontstaan voor Wave Business: Events in Nederland op mooie, bijzondere banen! Niet alleen voor onze zakelijke klanten, maar ook voor gepassioneerde golfers die graag relaxt willen golfen en tegelijkertijd gezelligheid belangrijk vinden!


Een Wave Golf Event

Een Wave Golf Event is een event waar golf centraal staat, niet immens, maar juist met een kleine groep! We starten met een heerlijke kop koffie. Onze events zijn op unieke golfbanen, daarom zorgen we altijd voor genoeg tijd om in te spelen. Bij binnenkomst na 18 holes staat de borrel klaar en zullen wij een feestelijke prijsuitreiking verzorgen! Uiteraard is op de dag genoeg tijd voor gezelligheid, delen van passie over golf, reizen en de mooiste combinatie: Golfreizen!


 

Wave Business Events in 2024


Maandag 22 juli 2024 v.a. 09.30 uur op Koninklijke Haagsche Golf & Country Club


Donderdag 5 september v.a. 11.45 uur op Golfclub Anderstein


Kennemer Bedrijven Golfcompetitie:


Maandag 27 mei v.a. 12:00 uur: Amsterdamsche Golf Club


Maandag 1 juli v.a. 11:00 uur: Kennemer Golf & Country Club


Maandag 9 september v.a. 13:30 uur: Haarlemmermeersche Golf Clubmaandag 22 juli 2024

Wave Business Event


Deze zomer organiseren wij één van onze Wave Business events op de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club. De Haagsche Golf & Country Club heeft een rijke geschiedenis en staat sinds 2015 in de top 100 Golf Courses lijst in de wereld (Golf magazine). Met een 9,1 op Leadingcourses is deze baan een van de best gewaardeerde banen in Nederland. Deze baan is vooral gericht op haar leden en maakt beperkt plaats voor golfers van buitenaf. Gelukkig is het ons gelukt om ons Wave Business event op maandag 22 juli 2024 op deze uitdagende baan te organiseren!


De baan op 22 juli 2024

De Koninklijke Haagsche Golf & Country Club werd opgericht in 1893 en is daarmee de oudste golfclub van Nederland. De 18-holes baan (Par 72) ligt in de duinen bij Wassenaar op ongeveer 3,5 kilometer van zee. De golfbaan is een veelgeprezen linksbaan, die kan worden beschouwd als één van de mooiste wedstrijdbanen van Nederland. Tijdens de aanleg van de golfcourse is het duinlandschap behouden, waardoor de zeer natuurlijke omgeving behouden blijft. Elke hole biedt een nieuwe uitdagende verassing!

Het programma op 22 juli 2024

09.30 uur

Binnenkomst met koffie

10.00 uur

Ruimte voor inspelen

10.50 uur

Start 1e flight

11.00 uur

Start 2e flight

11.10 uur

Start 3e flight

15.00 uur

Borrel en prijsuitreiking!

Voorwaarden & kosten

De Koninklijke Haagsche Golf & Country Club eist dat elke deelnemer minimaal handicap 24 heeft. Van alle deelnemers wordt de handicap registratie bij binnenkomst gecontroleerd.


De kosten van deze dag bedragen € 265,00 excl. BTW per persoon. Deze kosten zijn inclusief koffie bij aankomst, 18 holes greenfee, deelname aan onze Wave Wedstrijd en de afterborrel!


De baan op 5 sept. 2024

De Golfclub Anderstein is in onze ogen één van de mooiste banen van Nederland. Deze baan ligt zowel op de Utrechtse Heuvelrug als in de Gelderse vallei. Een baan met een ongekende diversiteit aan holes, omringd door heide, water, zandverstuivingen en bos.


Kortom, elke hole is anders en daarmee een uitdagende baan! Wij zijn blij om ons Wave Business event op Golfclub Anderstein te organiseren.

Het programma op 5 sept. 2024

11.45 uur

Binnenkomst met koffie

12.15 uur

Ruimte voor inspelen

13.00 uur

Start 1e flight

13.10 uur

Start 2e flight

13.20 uur

Start 3e flight

17.00 uur

Borrel en prijsuitreiking!

Voorwaarden & kosten

De Golfclub Anderstein eist dat elke deelnemer minimaal handicap 36 heeft. Van alle deelnemers wordt de handicap registratie bij binnenkomst gecontroleerd.


De kosten van deze dag bedragen € 145,00 excl. BTW per persoon. Deze kosten zijn inclusief koffie bij aankomst, 18 holes greenfee, deelname aan onze Wave Wedstrijd en de afterborrel!


Kennemer Bedrijven Golfcompetitie

Deze gezellige golfcompetitie voor bedrijven en zelfstandigen wordt al meerdere jaren met succes georganiseerd. De

laatste edities waren een groot succes! Meer dan 25 bedrijven waren vertegenwoordigd en speelden op de mooiste

golfbanen van het Kennemerland.


Bedrijven en zelfstandigen kunnen met één of meerdere teams deelnemen. Een team bestaat uit twee personen. Per speelronde kan men andere personen laten deelnemen. De deelnemende personen vertegenwoordigen dan het bedrijf. Er zijn diverse mooie prijzen te winnen. Het beste team over de 2 beste speelronden mag zich winnaar noemen van de KBG en gaat met de mooie "Anton Bouman" wisseltrofee naar huis.

Het programma


Maandag 27 mei v.a. 12:00 uur: Amsterdamse Golf Club € 115 p.p.

Maandag 1 juli v.a. 11:00 uur: Kennemer Golf & Country Club € 180 p.p

Maandag 9 september v.a. 13:30 uur: Haarlemmermeersche Golf Club


Bij aanmelding voor alle 3 de wedstrijden zijn de kosten: € 385 p.p./ € 770,- per team


Aanmelden kan via onderstaand formulier


Ja, ik meld mij aan voor voor één of meerdere Wave Business events in 2024!


 
 
Maandag 27 mei vanaf 12 u.op de Amsterdamse Golfclub (€ 115,- p.p.ex BTW)
Maandag 1 juli v.a. 11:uur: Kennemer Golf & Country Club € 180 p.p. ex BTW)
Maandag 22 juli op de Haagsche Golf & Country Club (€ 265,00 p.p. excl. BTW)
Donderdag 5 september op Golfclub Anderstein (€ 145,00 p.p. excl. BTW)
Maandag 9 september v.a. 13:30 uur: Haarlemmermeersche Golf Club (€ 105 p.p.ex BTW)
 
 
 
 
 
 
 
unsplash