Unieke, zorgeloze & geheel verzorgde golfervaringen voor business clubs, vriendengroepen, families en bedrijven!

Unlimited Golf & Unwind

Golf & relax in het authentieke Zuid-Italië

We hebben een nieuwe parel in ons assortiment opgenomen!

Golfreis Kreta

Unlimited Golf & Unwind


Golf & relax in het authentieke Zuid-Italië

In het zuiden van Italië vlakbij Lecce bevindt zich het pas gerenoveerde vier sterren hotel MIRA Acaya Golf Resort & Spa.


Het hotel biedt een fantastische en uitdagende golfbaan met 18 holes, waar jij met ons arrangement ongelimiteerd gebruik van kunt maken. De golfbaan heeft, naast de fantastische holes, alle voorzieningen die je als golfer kunt wensen: Een driving range, pro shop, putting- en chipping green en gebruik van een pull trolley. Allemaal inclusief bij ons arrangement!

Na het golfen kun je gebruik maken van alle andere voorzieningen van het hotel. Dit arrangement is inclusief gebruik van de zwembaden, fitness ruimte en beach service. Kortom, je komt helemaal tot rust!


De 18-holes Par 71-baan is 6.192 meter lang en is speciaal ontworpen om de natuurlijke elementen van het terrein harmonieus samen te brengen met de soorten slagen die gemaakt moeten worden, waardoor je als speler wordt aangemoedigd om alle veertien ijzers en houten te gebruiken in jouw spel.


De golfbaan heeft, naast de fantastische holes, alle voorzieningen die je als golfer kunt wensen: Een driving range, pro shop, putting- en chipping green en gebruik van een pull trolley. Allemaal inclusief bij ons arrangement! Ook kun je bij beschikbaarheid en tegen betaling lessen boeken bij de golf pro, golf clubs of golf carts huren.


Naast het golfen kun je gebruik maken van alle andere voorzieningen van het hotel. Dit arrangement is inclusief gebruik van de zwembaden, fitness ruimte en beach service (shuttle service naar en van het strand, 1 parasol (v.a. rij 2), 2 zonnebedjes en 1 handdoek p.p.). Kortom, je komt helemaal tot rust! Wil je meer? Dan kun je tegen betaling nog een massage boeken!


De prijzen in de webshop zijn op basis van een standaard kamer met twee personen in de periode mei (v.a. 5 mei 2024, boeken vóór 1 maart), juni (v.a. 14 juni 2024, boeken vóór 12 april), september (v.a. 8 september, boeken vóór 6 juli) en oktober (v.a. 13 oktober, boeken vóór 10 augustus). Een room upgrade behoort tot de mogelijkheden. Per optie alleen te boeken in een veelvoud van twee via deze webshop. Uiteraard behoort het boeken van single kamers ook tot de mogelijkheden.


Heb je nog aanvullende wensen voor de golfreis, wil je ook je vliegreis boeken, wil je een single kamer boeken of wil je liever in een andere periode op reis? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en klik dan hier.

Andere golfreizen van Wave golf experience: